Prezentare generala

Activitati

Colectivul de cercetare

Infrastructura de cercetare

Publicatii reprezentative

Contact


Prezentare generala

Organizare

Centrul de Cercetari in Inginerie Integrata (CCII) este organizat ca unitate de cercetare si transfer tehnologic a Universitatii Politehnica Timisoara (UPT), care isi desfasoara activitatea in cadrul Departamentului de Ingineria Materialelor si Fabricatiei din Facultatea de Mecanica.
CCII a fost infiintat si acreditat de UPT in anul 2000, ca rezultat al grantului CNCSIS tip D cod 55/1997, cu titlul Studii aprofundate si doctorat in domeniul conceptiei integrate, fabricatiei flexibile si ingineriei simultane. A fost recunoscut de CNCSIS prin certificatul nr. 103/CC-C din 11 mai 2001 si a fost reacreditat de UPT, prin Hotararea Senatului din 21 iulie 2011.

Misiune

CCII contribuie la reformarea, reorientarea si dezvoltarea invatamantului superior si a cercetarii stiintifice in concordanta cu tendintele existente pe plan european si mondial.
CCII coordoneaza din punct de vedere stiintific echipele de cercetare care isi desfasoara activitatea in domeniul Ingineriei Integrate.
CCII asigura coordonarea si armonizarea programelor de formare prin cercetare (master si doctorat) in domeniul Ingineriei Industriale.

Directii de cercetare

Web Page Maker, create your own web pages.